Despre noi

Suntem o echipă din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, cu o experienţă de peste 9 ani în domeniul comerţului cu obiecte de decor şi produse menite să fie oferite persoanelor dragi, numite generic „cadouri”. Deţinem un mic lanţ de magazine de tip „gift-shop”, foarte apreciate pe plan local, denumite Trendy.

Ce urmărim

Am pornit acest site cu gândul de a crea o experienţă online unică. Urmărim în primul rând să avem clienţi mulţumiţi şi uimiţi, să creăm un loc în care aceştia să se simtă bine şi să revină mereu, cu drag, nu doar pentru a cumpăra. Dorim să fim aproape de nevoile dvs., de aceea vom încuraja permanent contactul cu noi. Vrem să devenim din ce în ce mai buni, însă fără să punem profitul pe primul loc.

Cui ne adresăm

Acelora care iubesc frumosul, care vor sa aibă în preajma lor obiecte de calitate şi care sa le bucure sufletul. Acelora care iubesc shopping-ul online simplu, transparent şi de calitate, fără să fie invadaţi de reclame la alte produse pe care nu şi le doresc. Acelora care vor să cumpere exact ceea ce văd şi care doresc să aibă încredere în cel care le ofera produsele.

Ce oferim

În mare, articole de decor sau care pot fi făcute cadou. Încercăm să oferim produse cât mai originale. Gama de produse va fi în permanentă dezvoltare şi schimbare. Vom avea produse de sezon, dar şi pentru utilizare cotidiană. Vom ţine cont şi de părerile dvs. aşa că nu ezitaţi să ne oferiţi sugestii.

Calitatea produselor

Dorim să oferim produse de calitate, care să corespundă în totalitate cu așteptările dvs. Ne selectăm furnizorii foarte atent pentru a putea menţine un standard ridicat de calitate a produselor oferite. Vom acorda o mare importanţă satisfacţiei depline a clientului faţă de produsul cumparat, precum şi politicii de returnare a produselor.

Simplitate şi transparenţă

Dorim sa ne caracterizeze simplitatea şi transparenţa. Vom face o misiune din a prezenta produsele într-un mod cât mai clar şi transparent, în aşa fel încât să cumperi exact ce îţi doreşti şi să primeşti exact ce vezi pe site. De asemenea, dorim ca experienţa de cumparare de pe site să fie cât mai simplă şi relaxantă. Produsele sunt împărţite pe categorii şi sunt prezentate în imagini clare, cu descrieri detaliate, afişate pe fond alb. Clientul nu va fi asaltat de reclame la alte produse, care să îl deranjeze în alegerea produsului pe care şi-l doreşte.